Jalamassaaži matt
Jalamassaaži matil kõndimine alandab vererõhku ning parandab üldist kehalist liikuvust ja tasakaalu. Jalataldade massaaž stimuleerib jalatalla närve ning selle kaudu kiireneb keha ainevahetus ja vereringe.
See omakorda aitab võitu saada väsimusest, leevendab närvivalu ja lihaseväsimust, stimuleerib soolte tööd ja tugevdab immuunsüsteemi. Massaažimati kasutamine parandab jalgade verevarustust ja seetõttu avaldab positiivset mõju nii kehale kui ka vaimule.

Võimlemispall
Võimlemispall on hea abivahend lihaste tugevdamiseks, kehahoiu parandamiseks ning aitab ennetada seljavalu. Võimlemispalliga harjutuste tegemine arendab painduvust, lihasejõudu, koordinatsiooni ja tasakaalu.
Võimlemispall on sobiv eriala spetsialistidele igapäevaseks treeningutes kasutamiseks ning neile, kelle turvalisus on esmatähtis, nagu rasedad ja vanemaealised inimesed. Võimlemispall peab olema õige suurusega.

Libedusevastased jäätallad
Libedusevastased jäätallad on hea kingitus just eakatele inimestele, et tagada nende ohutu liikumine. Libedal ajal on oluline vähendada kukkumisriski. Libisemisvastased jääteravikud sobivad erinevatele jalatsitele ning neid on lihtne ja mugav kasutada.

Kokkupandav jalutuskepp
Jalutuskepp pakub eakale lisatuge ja turvatunnet. Jalutuskepp aitab vältida võimalikke kukkumisi ja aitab mugavamalt ringi liikuda. Jalutuskeppi saab kergesti kokku pakkida ning kõikjale kaasa võtta. Pikemaks linnas ja turul käimiseks on võimalik jalutuskepp kotti panna. Jalutuskepi pikkust saab samuti kergesti muuta.

Pika varrega pesuhari
Pika varrega pesunuustik on hea abivahend keha pesemiseks, kui on seljaprobleeme või esineb liigesejäikust. Pesuharja käepidet on võimalik kuuma vee all kaarjaks painutada, et selja ja kaela pesemine oleks kergem. Pesuharju on nii varvaste ja jalgade pesuks kui ka pehme nuustiku või tugevamate harjastega.

Jaga
Kommentaarid