„Kõigevaba kook on tehtud just selle eesmärgiga, et magusat saaks nautida ka kohvikukülastajad, kellel esineb kas laktoosi- või gluteenitalumatus. Selle kõrval on see koogike ideaalne ka inimesele, kes soovib lihtsalt tervislikumalt toituda ning vältida suhkru ning jahu tarbimist," ütleb Reval Cafe turundus- ja kommunikatsioonijuht Maarja-Triin.


Nisujahu asemel on selles koogis kasutatud näiteks aeduba, mille abil muffini tekstuur meenutab toodet, kus oleks kasutatud nisujahu. Ka pole lisatud rafineeritud suhkrut ega piimatooteid.


Külastajad on Maarja- Triinu sõnul koogi suhteliselt hästi võtnud, kuid tegemist pole müügihitiga. „Kuna selle tootmine oligi mõeldud pigem kindlale ja üsna kitsale sihtrühmale, siis ei ole selle edu nii suur kui näiteks tartlettidel või klassikalistel pirukatel. Ometi on tekkinud kindlad inimesed, kes neid ostmas ja nautimas käivad."

Kõigevaba koogi sisaldus:
Aeduba, kogumunamass, rapsiõli, rosinad, kuivatatud ploomid, kuivatatud virsik, sidrun, kookoshelbed, vanillisuhkur, söögisooda

Energiasisaldus 202 kcal
Rasvad 14
- Küllastunud rasvhapped 7,3
Süsivesikud 12,1
- Suhkur 0,7
Valgud 8,2
sool 0

Hea lugeja, kas oled Reval Cafe „kõigevaba kooki" juba maitsenud? Jaga oma muljeid!