Nii otsustaski ettevõtja tuua Eestisse REVIV kliiniku frantsiisi, mis on globaalne liider heaolumeditsiinis. „Minu missioon on arendada ja pakkuda inimesele tervena elamist ja tervist andvat meditsiini. Et elu oleks täis elu ja elaksime järjepidevalt täisväärtuslikku elu. REVIV tervisekliinik läheneb inimese tervisele teaduspõhiselt,“ kõneleb Liivamägi.

IV-teraapia ehk infusiooniteraapia käigus viiakse vitamiinid, antioksüdandid ja muud kasulikud ained organismi veenisiseselt. IM-teraapia käigus tehakse lihasesse tervisesüst.

„Võimalik on IV- ja IM-teraapiad personaliseerida, viies läbi põhjalikud vereanalüüsid, mille käigus selgitatakse välja inimese oksüdatiivse stressi tase, võimalik vitamiinide puudujääk ja üldine tervislik olukord,“ kirjeldab Siret Liivamägi Eestisse jõudnud teaduspõhise heaolumeditsiini olemust.

Nii räägibki Siret, kuidas innovaatiline heaolumeditsiin on suunatud inimestele, kes on kiirest elutempost tulenevalt võtnud krediiti tervise arvelt: „Selline käitumine annab tunda immuunsüsteemi languses, väsimuses, kergemas vastuvõtlikkuses erinevatele viirushaigustele ja ka pikemas taastumises. REVIV IV- ja IM-teraapiad aitavad organismil jõuvarusid ja tasakaalu taastada. Tulemuseks on hea enesetunne, kõrgem energiatase, hea uni, seedimine, immuunsuse tugevnemine ja üleüldine tervisliku seisundi paranemine.“

Personaalne ja suunatud ennetusele

Ettevõtja Kuldar Gil (48) on REVIV IV-teraapiat proovinud ning räägib oma kogemusest: „Olen kasvanud ühiskonnas, kus terviseprobleemidega hakati tegelema ajahetkel, kui mure enam asu ei andnud ja vaimsete ülepingete puhul püüti seda varjata, et vältida n-ö hullumajaarsti vastuvõtule sattumist. Oli süvenenud arvamus, et meditsiin on üksnes keeruliste tagajärgede lahendamiseks ja kõik kaebused, mis olid kergemat laadi, pidid töö ja aeg ise parandama,“ arutleb Gil.

„Tänapäeval on meditsiin teinud suuri arenguid, kus väga olulise faktorina on tõstetud esile ennetuse tähtsus. Selleks on meditsiinitöötajatel ja toitumisnõustajatel alati väga lihtsad soovitused – kontrollige töökoormust, tegelege aktiivse liikumisega, vältige alkoholi ja tubaka liigset tarbimist ning toituge tervislikult. Kõik see õige ja hoomatav hetkeni, kui on vaja tervislikult toituda. Väga keeruline ja sageli võimatu on hinnata toidu valmistamiseks kasutatava tooraine tervislikkust, toiteväärtust, vitamiinide sisaldust või mittevajalike ainete osakaalu jne. Lühidalt öelduna ei oska keegi porgandile peale vaadates mõõta selle saaduse vajalikku kogust organismile,“ arutleb Gil.

IV-teraapia ja parem elukvaliteet

Tema jaoks on sarnane teema n-ö akude laadimine suvisel perioodil: „Tegelikkuses ei tea keegi, kui palju päikese käes viibida ja milliseid marju rohkem süüa, et talv ei osutuks kurnavaks. Kokkuvõtvalt võime valida oma toidulauale mahetooteid, süüa suvel suurtes kogustes erinevaid saadusi, kuid me ei tea, mida meie organism nendest toodetest omandab, kas valitud toidulaud on organismile piisav ja kui pikalt kogutud reserve jätkub. Praktikas oleme kõik kogenud, et sama kiiresti, kui ununeb suvi, kahanevad meie poolt kogutud reservid ja kurnatus võtab peagi võimust.“

Kuldari jaoks võimaldab REVIV IV-teraapia efektiivselt taastada erinevad organismi puudujäägid ja seeläbi parandada nii elukvaliteeti kui ka -kvantiteeti: „REVIV IV-teraapiat soovitan inimestele, kes väärtustavad elukvaliteeti ja hoolivad lähedastest, kuid kelle igapäevased tegevused ei võimalda elada elustiili- või meditsiinikirjanduses soovitatud programmide järgi, mille tõttu on sagedasti vajalike (toit)ainete kriis organismis.“

Kuldar arutleb, et igasugune puudus või tasakaalu puudumine põhjustab meeleolus, töövõimes ja elukvaliteedis märgatavat langust, mis pikema perioodi kestel võib kutsuda esile soovimatuid haigestumisi.

„REVIV IV-teraapia on tervisekliinikusse sisenemise hetkest usaldusväärne kogemus. Kuna manustamine toimub otse verre, siis mõju enesetunde paranemisele on kohene – värskus, väsimuse kadumine, isegi jume muutus. See võib kõlada pisut muinasjutulisena, aga REVIV IV-teraapia puhul on kohesed mõjud tavapärane reaalsus, millega harjumine ei vaja aega! Minu jaoks loob REVIV IV-teraapia eelise elada nauditavat ja täisväärtuslikku elu ajas kestvalt,“ kinnitab ettevõtja ja kahe väikelapse isa Kuldar Gil.

Alternatiiv tervise heaoluks

„Olles kuulnud, et Tallinnas avatakse preventiivse meditsiiniga tegelev tervisekliinik, kus osutatakse IV-teraapiat, hakkasin lihtsalt huvist selle vastu lugema, et mis see siis täpselt endast kujutab ja miks see kasulik on,“ kõneleb Helena Purga (42) esimesest kohtumisest REVIV tervisekliinikuga ja jätkab: „Toidulisandite maailmas, mis on suur äri, ei suuda ega taha ma palju aega kulutada. Eks see ole tingitud ka varasemalt enda peal kogetust: sa sööd pikalt teatud kiidetud toidulisandeid, kuid väga suurt kasutegurit kokkuvõttes neis ei näe. Ilmselt on ka küsimus selles, kas ja mida üldse minu organism sealt omastab ja mis kujul aine sissesöödavas kapslis üldse esineb. Tegelikkuses ei tea ma ka seda, mida toidulisandid tegelikult sisaldavad. On ju tehtud maailmas uuringuid, mis ütlevad, et väga paljud toidulisandid ei vasta sellele, mis pakendile märgitud on. See on nagu mõne vorstiga: ostad teadmises, et seal on koostisainena sees 90–100% liha, tegelikkuses on paljudel juhtudel tegemist mingi vorstilaadse tootega, kus lihasisaldus võib olla vaid 30%.“

Helena sõnul kõnetaski REVIV kliiniku IV-teraapia puhul teda esmalt see, et kontrollitud vitamiinid manustatakse infusiooniteraapia käigus otse vereringesse. „Teisalt ja mitte vähem olulisena see, et tegemist ongi tervise mõttes ennetava tegevusega, mitte et tegeletakse vaid tagajärgedega. Kuna ma tean hästi, mida tähendab läbipõlemine ja kui pikk tee on sellest välja tulla, siis IV-teraapia, mis lubas värskust ja tõsta energiataset, tundus selline, mida tasuks ka juba ennetuse mõttes proovida,“ selgitab Helena enda otsust proovida IV-teraapiat REVIV kliinikus.

Mõju kohe pärast protseduuri

Helena on ise tundnud, mida tähendab meie aja inimesele omane läbipõlemine. „Mul on paar aastat tagasi diagnoositud läbipõlemine. Läbipõlemine hõlmab endas põhiliselt ka jõuetust ja energiapuudust. Seda on keeruline kohe ära tunda, sest algab see ju hiilivalt, läbipõlemisseisundi tekkimist on raske märgata nii sul endal kui ka ilmselt lähedastel. Lõpuks saad aru sellest siis, kui see ongi käes. Minu puhul avaldus see lõppfaasis selles, et ma magasin öösiti 3-4 tundi ja meeletu väsimus, apaatsus võttis võimust. Hommikuti ärgates tundsin, et ei jaksa voodist tõusta. Samas vajas kogu elu elamist: pere, kodu, pingeline töö,“ meenutab Helena paari aastat tagust perioodi oma elus.

Just oma eelnevale kogemusele tuginedes ja nüüd teadmises, et enda läbipõlemist saab ikka ainult ise ennetada, ära hoida, otsustas ta ka IV-teraapiat proovida. Selle mõju märkas ta kohe pärast protseduuri.

„Olemine oli värske ja kerge, järgmise päeva hommikul peeglisse vaadates tundus isegi mu nahk nii särav ja puhas. Lubatud üldist energiataseme tõusu ja veelgi mõnusamat meeleolu märkasin samamoodi juba järgmisel päeval ja nädalaid hiljemgi. Igaljuhul olen ma küll veendunud, et ma sean peagi sammud uuesti IV-teraapiasse ja seda vaid selleks, et ennast rohkem hoida,“ sõnab Helena.

REVIV toodete ja teenustega on võimalik lähemalt tutvuda värskel koduleheküljel revivme.ee ja Facebooki lehel.

REVIV tervisekliinik asub Tallinnas Novira Plaza (Tartu mnt 25) esimesel korrusel.

Tegevusloa number: L05253

Jaga
Kommentaarid