Õrnatoimelised happed


Talvekuudel aeglustub naha uuenemine tunduvalt, mistõttu võibki nahk välja näha tavalisest säratum ja elutum. Probleemi aitab seljatada naha koorimine. Seda ei tasu aga liiga suure hurraaga ette võtta, pigem ikka tasa ja targu ning võimalikult pehme ja õrna tootega. Suureteralised ja esmapilgul justkui efektiivsed koorijad tekitavad õrnale nahale silmale nähtamatuid mikrovigastusi, mille kaudu pääseb niiskus põgenema, jättes naha kuivaks ja ärritunuks.

Kõige paremini täidavad oma ülesannet pehmed ensüümkoorijad, mida esialgu nahal tundagi pole, kuid milles olevad õrnad happed „lahustavad” lahti naha pinnal oleva surnud rakkude kihi. Tulemuseks on ilus õhetav jume ja siledam nahapind.

Glükoolhapetega kooriv näomask Ren Glycolactic Radiance Renewal Mask. Hind 41.99

Kergelt kooriva ananassiensüümi, pinguldavate peptiidide, niisutava hüaluroonhappe, vananemisvastase niatsiinamiidi ja niisutava skvalaaniga Löwengripi näomask Skin Reboot Anti-Age. Hind 78.99

Koorivate ensüümide ja seesamiseemnepiimaga klaaristav ja sära andev näomask Erborian Milk & Peel Mask. Hind 32.99

Puuviljahapetega kooriv ja jumet elustav näomask Evolve Miracle Mask. Hind 37.99

Tõhusad niisutajad

Kuna kevadised ilmad on veel üsna heitlikud, tuleks nahka korralikult niisutada. Tõhusaima niisutuskreemi otsingul hoia silm peal kahel koostisainel: hüaluroonhappel ja lipiididel. Kui esimesed meelitavad nahasse niiskust, siis teised tekitavad nahale imeõhukese lipiidse kihi, mis hoiab niiskust nahas kinni ja takistab sel minema lipsamast. Hea looduslik lipiid on näiteks oliividest saadav skvalaan.

Kindlasti tänab hallikarva jume sind ka kreemi eest, mille sisse on peidetud valgustpeegeldavaid osakesi – need panevad naha kaunilt kumama.

Valgustpeegeldavate osakeste, hüaluroonhappe, E-vitamiini ning pre- ja probiootikumidega näokreem Babor Cleanformance Moisture Glow Cream. Hind 39.99

Taimset skvalaani, kullaühendit, C-vitamiini, tüvirakkude ekstrakti, aaloed ja hüaluroonhapet sisaldav D’Difference’i näokreem Advanced Perfection Day Cream. Hind 78.99

Skvalaani, mandli- ja võiseemnikuõliga niisutav Dermosili näoseerum Sensitive Hydrating Serum. Hind 7.-

Näole kaunist kuma andev Vita Liberata helestav kreem Blur Luminosity Highlighter. Hind 33.90

Stabiilne C-vitamiin


Kui eesmärk on nahatooni parandada ja sellele kaunis sära kinkida, ei saa mööda hiilida C-vitamiinist! Siin on aga oluline meeles hoida, et C-vitamiin on äärmiselt ebastabiilne ehk võib õhu ja valgusega kokkupuutes kergesti oksüdeeruda ja oma tõhususe kaotada. Selle vältimiseks otsi tooteid, kus oleks kasutusel stabiliseeritud C-vitamiin, peidetuna kas ühekordsetesse ampullidesse, läbipaistmatust klaasist ja pipetiga või õhukindlasse pumppudelisse.

Stabiliseeritud C-vitamiini ja hüaluroonhappega Mádara näokreem Vitamin C Illuminating Recovery Cream. Hind 38.95

Mikrokapslites C-vitamiiniga BioNike’i näoseerum Defence Boost Anti-Oxidant Concentrate. Hind 33.38

C-vitamiini, hüaluroonhappe ja peptiididega nahka turgutavad ampullid Vichy Liftactiv Specialist Peptide-C. Hind 26.95 (10 tk)

Mavala sära andev ja nahka elustav C-vitamiiniga päevakreem Skin Vitality Vitalizing Healhty Glow Day Cream. Hind 36.-

Mineraalne päikesekaitse


Mida kõrgemas kaares päike liigub, seda enam tuleb rõhku panna efektiivsele päikesekaitsele, vastasel juhul on kutsumata külalistena peagi platsis pigmendilaigud, mis nullivad kõik sinu katsed jume särama panna.

Sõna, mida tuleks päikesekaitset otsides meelde jätta, on tsinkoksiid. See looduslik mineraal tagab laia spektriga kaitse nii UVA- kui ka UVB-kiirte vastu, samuti on sel head antibakteriaalsed omadused.

Tsinkoksiidiga päikese ja keskkonnamõju eest kaitsev päevakreem Grown Alchemist Natural Hydrating Sunscreen SPF 30. Hind 36.-

Mineraalse päikesekaitsega, nahka niisutav ja hooldav Lumene päevakreem Arctic Hydra Care SPF 30. Hind 23.85

Buritiõli, tsinkoksiidi, võiseemnikuõli ja aaloega nahka kaitev Bybi päevakreem Day Defence SPF 30. Hind 23.-

Jaga
Kommentaarid