Esimene nädal — kevad

Östrogeenitase kehas hakkab kasvama pärast menstruatsiooni, enesetunne paraneb. Pärast valusid ja emotsionaalseid kõikumisi tunned end uuenenuna ja värskemana. Kevad on lõpuks käes. Su väljavaated on optimistlikud ja energiat on palju

Teine nädal — suvi

Östrogeenitase on jõudmas oma kõrgeima tasemeni. Tunned end ilusana, seksikana ja energilisena. Tunned end võitjana, sul jätkub energiat kõikjale nii tööle, hobidele kui isiklikku ellu. Igaüks rõõmustab su läheduse üle.

Kolmas nädal — sügis

Pärast ovulatsiooni hakkab östrogeenitase vähenema, õnneks takistab kasvav progesteroonitase sind sügavale auku kukkumast. Sa pole enam nii elevil, energiline ja enesekindel, nagu kuumal suvel. Kahtlus ja ebakindlus otsivad kohta, võid olla torisev ja tujukas. Energia on suunatud sissepoole ja sa tunned vajadust niisama olemise ja mittemidagitegemise järele.

Neljas nädal — talv

Östrogeenitase ja progesteroonitase langevad mõlemad hooga ja sa tunned olevat oma emotsioonidega kui ameerika mägedel. Ärritunud pursked, nutuhood, depressioon, tujukõikumised, uimasus, valud ja keskendumisvõime puudumine võivad sind nüüd tabada ning sa ei tea, mida ja millal oodata. Sa tahaksid pugeda kuhugi omaette nurka ja mitte kedagi näha. Aga inimesed ei jäta sind rahule!!! On alles karm ja külm talv!

Allikas: cycleharmony.com