Lõbus lugemine on meie kaanestaarist Liina Tennosaarest, kes on nii äge naine, et suudab võimlemisega isegi politseile vahele jääda. Tal on ka muide paar head võimlemisharjutust, mille tegemist saab autosõidu või filmivaatamisega ühendada.

Professor Andres Metspalu räägib väga kaasakiskuvalt ja silmi avavalt inimese geenidest ning sellest, mida teadlased juba praegu geenikaartidelt välja lugeda oskavad. Selgub, et mitte sugugi kauges tulevikus on geenitest arstile sama kõnekas kui praegu vereproov. Selleks aga, et geenid meie tervisekaardi või isiksusetüübi tumedamaid lehekülgi valgustada saaksid, tuleks see mõni milliliiter verd siiski loovutada.

Mõtlemapanev on lugu Moonikast, kes ahvatlustele järele andes endalegi üllatuseks buliimia küüsi sattus, kuidas ta seda esiti varjas ning mis nipiga ta koledat haigust nüüdseks peaaegu seljatatuks võib pidada.

Ahhaa-efekt võib peidus olla FODMAP-dieedi loos, eriti nende jaoks, kel alailma seedimise ja kõvahäälse kõhuga probleeme on. Mis mitte proovida elukvaliteeti selle dieediga parandada, kaotada pole ju suurt midagi. Või äkki on pahandusetekitajaks kõhus hoopis heliseva nimega, aga kuri helikobakter?

Kel tahtmine kaalu langetada, aga raske õigeid toiduaineid leida ning parajaid koguseid arvestada, võiksid Teele Tederi nädalase kaalulangetusmenüü magnetiga külmkapile kinnitada. Selgete juhiste järgi on ju kõike kergem teha!

Liikumishuvilistele tutvustab jooksutreener Ahto Tatter külma ilmaga õues sportimise võimalusi ja eripärasid. Õiged jalanõud ja kihiline riietus on siin muidugi märksõnad. Aga mitte ainult.
Huvitavaid lugusid ja avastamisrõõmu on ajakirjas muidugi veel.

Jälgi meid ka sotsiaalmeedia avarustes:
Facebook: www.facebook.com/TervisPluss
Instagram: tervis_pluss