Salat karpi ja sammud metsa!



Erki Vaikre lõkketoidud
Erki Vaikre lõkketoidudFoto: Bianca Mikovitš

Kui ei jaksa lõkke, priimuse ega grilliga jantida, valmista toit kodus kaasa. Kohapeal ainult naudi. Loodu­­ses­se vali toit, mis seistes ja kotis loksudes oma maitseomadusi ning välimust ei kaotaks. Rohelist kraami tasub võimalikult vähe hakkida. Kirsstomatid võib jätta terveks, et mahl laiali ei jookseks ja roog võimalikult vähe vettiks. Kalast ja lihast soovitan eelistada suitsutatud või marineeritud tooteid. Hapukoore ja majoneesiga salateid ma suveajal eriti kaasa ei võtaks, neid oleks parem külmas hoida.

Maitsvad soovitused ja retseptid leiad juuli ajakirjast!

Jäta kommentaar
ARTIKLIT SAAB KOMMENTEERIDA AINULT REGISTREERITUD KASUTAJA!
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare