Teise seletuse järgi on naistel veidi kipakas arusaam iseendast — kui ma orgasmi ei saa, siis järelikult on minuga midagi korrast ära.

Nagu ikka, pole teesklemine suuremat sorti lahendus, tegelikult on see isegi väga halb. Ühtpidi lollitavad naised oma partnerit, jättes talle mulje nauditavast seksist ja teistpidi lollitavad naised ka iseennast, tegemata tõelise probleemi koha peal suud üldse lahti, sest uuringud tõestavad, et väga suur osa naisi ei koge orgasmi. Selline teisele ja iseendale valetamine lõhub partnerite vahelist sidet ning võib mõjuda laastavalt kogu suhtele. Miks siis naised orgasmi teesklevad ja kuidas sellest nõiaringist pääseda ning kogeda orgasme, mida kõik väärivad?

Seksi ajal orgasmi teesklemine võib olla seotud sellega, et saada seksikohustus lihtsalt kaelast ära. Või segavad naisi päevamured, stress, ärevus või see, et partner pole just (sel hetkel või muidu) kõige meeldivamate killast. Või muretsetakse selle pärast, et kui sa voodis kõige kõrgemat nooti välja ei võta, muutud partneri jaoks igavaks ja ta kaotab sinu vastu huvi. Ükskõik, mis on põhjuseks, suled sa sellegipoolest silmad, hingad sügavamalt ning lased oohil ja aahil tulla.

Naistel on ka soov näidata end partneri silmis ägeda ja seksuaalse olendina — arvatakse, et kui naine saab mehe silmis selle kohta tõestust, võib ta orgasmini päriselus kergemini jõuda. Ent ometi on sellise käitumise tuumaks vale ja teesklus.

Peamine põhjus siiski, miks naised orgasmi teesklevad, peitub soovis mitte haavata mehe ego. Paljud mehed defineerivad end läbi seksi ja kui nad suudavad naise viia orgasmini, siis on nad kindlapeale head voodipartnerid. Selline müüditoitmine toidab aga omakorda müüti, et ainus rahuldustpakkuv seks on orgasmiga seks.

Kuidas mõjutab teesklus paarisuhet?

Teesklemine tundub olevat nagu hädavale, pisike asi. Ent kui sa jätad mulje, et oled saanud partneri silituste ja tegevuse tulemusel orgasmi, siis ta teeb täpselt samu liigutusi ka järgmine kord, sest see ju “töötas” sinu peal edukalt. Nii et mõnes mõttes teed omale hoopis karuteene — niiviisi jätkates ei saa su partner kunagi teada, mida ta peaks selle asemel või teisiti tegema, et sa jõuaksid orgasmini. Ammugi ei saa ta katsetada sinu peal uusi võtteid.

Kui naine teeskleb orgasmi, siis toidab ta ka arusaama, et naise seksuaalne rahuldatus on vähem oluline kui mehe oma. Loomulikult on kordi, kui sa palud oma partneril lihtsalt lamada ja nautida, ilma et sa ise kuskile jõuaksid. Samas kui sa pidevalt teeskled orgasmi, jääb mehele täiesti vale mulje, et sa jõuad temaga orgasmini iga jumala kord. See viib lõpuks sinu seksisoovi hääbumiseni, sest ükski naine ei viitsi seda näitemängu lõputult mängida.

Kuidas asjast oma mehega rääkida?

Ega siin mingit ümbernurgavõimalust ei ole — pead lihtsalt oma probleemist talle teada andma. Räägi sellest neutraalsel ja meeldival moel, mina-vormis, et sa sooviksid kogeda rohkem orgasme, mis on sügavamad ja paremad. Ja räägi mehele, kuidas sa sooviksid, et edaspidi oleks. Haara sellesse jutuajamisse ka oma võimalikud seksfantaasiad ja muud mõtted, kuidas voodis oma olemist ergutada. Kui mees päriselt soovib, et sul oleks temaga mõnus, siis ta on nõus katsetama igasuguseid asju. Kui ta seda ei soovi, siis peatu korra ja mõtle oma suhte peale üldisemalt — kui korras see on.

Uuringutest tuleb välja, et 8 naist 10-st ei jõua orgasmini tavalise seksi teel, seega lükka mõneks ajaks laualt tavaline seks ning liikuge käega stimuleerimise, suuseksi või seksilelule poole.

Ja lõpetuseks — orgasm ei ole mäng mõisa peale. Kui sa ikkagi orgasmi ei saa, siis ei tähenda see seda, et seks ei peaks olema sulle kuidagi mõnupakkuv. Naudi seksi, mängige teineteisega ja pühenduge protsessile ja teineteisele.