*Alandavad vererõhku
*Sisaldavad suurel hulgal valke, süsivesikuid, kiudaineid, orgaanilisi happeid, *Mikroelemente, B grupi vitamiine ja C vitamiini
*Aitavad vabaneda mitmetest seedehäiretest
*On rahustava ja antiseptilise toimega
*Seovad inimorganismis vabu radikaale, takistades seeläbi vananemisprotsesse ning mitmete haiguste teket ja arengut
*On väga kasulikud kehvveresuse, neerukivide, reuma ja mitmesuguste nahahaiguste puhul
*Leevendavad silmade väsimust
*On vähese kalori- ja rasva- ning rohke kiudainetesisadusega, mistõttu on sobilikud kaalulangetajatele
*Aitavad mälu korras hoida ning ennetada Alzheimeri tõppe haigestumist
vähendavad insuliini taset

Teisi põnevaid artikleid toitumisest, trennist ja retseptidest saad lugeda Merilin Taimre blogist SIIT