Need on kindlasti head soovitused, kuid ei pruugi kehtida kõigi meeste puhul. On neid, kes ehmuvad igasugustest häälitsustest seksi ajal. Ka võib mõni kehapiirkond olla eriti tundlik või seotud alaväärsustundega — selle koha silitamine võtab seksiisu ära. Ka erootilise pesu kandmine võib olla nii erutav kui ka seksisoovi pidurdav.

Kuidas teada saada, mis mehele meeldib? Soovitan lihtsat tehnikat. Kui sa midagi teed, jälgi, kas partner tajub seda positiivsena ehk kas tema erutus suureneb või mitte. Kui erutus väheneb, siis ürita midagi muud. Tundub lihtne — juba pärast paari vahekorda võib ju niiviisi selgeks saada, mis partnerile meeldib ja mis mitte. Kuid on üks probleem.

Alati ei saa aru, kas partnerile tõesti meeldib see, mida teed. Selleks peab partner mingil viisil teada andma, et see tõesti nii on. Vahekorra ajal, mil otsene rääkimine mõjub tihti kainestavalt, kasutatakse selleks tavaliselt häälitsusi. Seega tuleks kuulata, mis häälitsusi partner kuuldavale toob, tunnetada muutusi tema kehas ja sellest juhindudes edasi tegutseda. Kuid ära kunagi eelda, et eri inimestele meeldivad samad asjad!

Paljudele meestele pakub oma naudingust suuremat rõõmu see, kui ta näeb partnerit teda nautimas. Ühele mehele võib meeldida, et häälitsused on nii kõvad, et naabrid hakkavad koputama, teisele piisab vaiksest oigest. Võikski öelda, et kõige olulisem hea seksi eeldus on see, et sa ise naudid seksi. Siis oled mehele alati atraktiivne. Kui sa ise seksi ei naudi, siis ei saa sa voodis kunagi heaks. Võib omandada väga palju asendeid ja tehnikaid, õppida häälitsema “õigel” ajal, riietuda väga erootiliselt, kuid ikkagi tajub partner seda võltsina. Palju enda arust oskuslikke naisi on maha jäetud just sel põhjusel, et nad pole osanud siiralt nautida seda, mida nad teevad.

Kuid on reegel, mis kehtib peaaegu kõikjal ja kõigiga. Kõige ideaalsem variant on see, kui sa tuled suhtesse sooviga anda rohkem, kui ise vastu saad, ning samal ajal ka naudid seda. Kui sama mõttega tuleb voodisse ka partner, siis oled kindlasti üllatunud, kui hea võib seksuaalsuhe olla.