Kaljukits
Kaljukitse märgi all sündinutel on enim mõjutatud luud, täpsemalt põlved. Kaljukitsed on ambitsioonikad ja kindlameelsed, äärmuslikul juhul ka kangekaelsed, mis võib põhjustada luude hõrenemist ning liigeste väsimist.

Veevalaja
Veevalaja märk juhib käsi ja jalgu ning keha võimet end liigutada. Kui Veevalajad ei võta aega lõõgastumiseks ja puhkuseks, võib nende rutakas kõnnak põhjustada artriiti, südameprobleeme, turseid, veenilaiendeid, astmat ja mitmesuguseid allergilisi reaktsioone.

Kalad
Kalade kese on närvisüsteem ja seeläbi kõik refleksid. Et Kalad on suured idealistid, kimbutab neid sageli pettumus. Kui see pettumus muutub valdavaks, võib see põhjustada probleeme jalgadega, tekitades konnasilmi ja kasvama võib hakata suure varba kont. Lisaks toob pettumus kaasa ka immuunsüsteemi nõrgenemise, mis muudab Kalad paljude muudegi hädade märklauaks.

Jäär
Jäär peab silmas pidama pea ja ajuga seonduvat. Jäärad kipuvad üle mõtlema, mis viib peavaludeni ja hammaste probleemideni, sageneb hammaste kiristamine ning näonahale tekivad plekid.

Sõnn
Sõnni juhtiv Veenus valitseb alumist lõualuud, kõri ja keha insuliini tootmist. Hea kuulmise ja kaunite hammastega Sõnn on üsna vastuvõtlik külmetushaigustele ja gripile. Kui Sõnn muretseb palju või käitub jäärapäiselt, siis tulevad talle ligi kõriinfektsioonid, mandlite põletik, kõrvapõletik ja kilpnäärmeprobleemid, tihtipeale kurdab Sõnn ka kaelakanguse üle.

Kaksikud
Kaksikuid valitsev Merkuur juhib paariskehaosi, nagu käed-jalad, ning hingamissüsteemi. Korraga nii tugevad kui ka nõrgad Kaksikud kipuvad hädas olema tavaliste külmetushaigustega, nagu nohu ja köha. Ka on neil probleeme kõõlustega.

Vähk
Vähid on seotud mao ja seedetraktiga, mistõttu peetakse neid väga intuitiivseteks, sellisteks, kes oskavad kõhutunnet kuulda võtta. Kui nad seda või oma tundeid laiemalt eiravad ega lase vihast ja valust vabaks, tulevad neile seedehäired, soolehädad ja happe-reflukshaigused.

Lõvi
Lõvide fookuses on südame- ja veresoonkond. Nad on loomult juhiomadustega ja enesekindlad, nii et kui miski seda ohustab, hakkavad neile kergesti külge seljaprobleemid, on oht südamevaevusteks ning esineb ka letargiat.

Neitsi
Neitsi teema on toidu tarbimine ja sellega seotud elundid, eriti magu ja soolestik. Nad kipuvad aga ülemäära kiirustama ja on veidi liiga ühesuunalise mõtlemisega, ilma piisava puhkuseta võivad neil tekkida haavandid, kõhukinnisus ja toiduallergiad.

Kaalud
Kaalud peavad silmas pidama seda osa seedesüsteemist, kus toimub toitainete imendumine ja jääkide väljutamine. Kaalusid valvav Veenus kontrollib neeru- ja põiefunktsioone. Kaaludele meeldivad naudingud, nad tunnevad rõõmu andmisest ja vastuvõtmisest, ent kui andmine ja saamine on tasakaalust väljas, võib see neile põhjustada silmakahjustusi.

Skorpion
Kui loomult intensiivsed Skorpionid muutuvad obsessiivseks või kui nende tegevusi tõukab negatiivsus, tekivad neil häired reproduktiivorganites ja hormoonides, mistõttu on nende sagedased külalised valulik või ebaregulaarne menstruatsioon, põiehädad ja diabeet.

Ambur
Tänu Jupiterile teevad Amburile muret reied, puusad, maks ja nägemine. Terviseprobleemid ulatuvad kehvast silmanägemisest lülisambahädade ja mürgistusnähtudeni välja.

Allikas: wellnesstoday.com