2. Keskendu rindadele! Muidugi, võid lasta nibudele niburõngad panna ja proovida igasugu poose, mis rinnad mängu haaravad, aga sageli piisab täiesti, kui öelda partnerile, mida sa soovid ja kuidas sulle meeldiks, et rindu katsutaks, keelega puudutataks, kätte haarataks jne. Kõik need tegevused annavad erinevaid tulemusi, nii et proovi!

3. Panusta kliitorile! Üks uuringus osaleja avaldab, et kui ta soovib orgasmi saada, siis ta mängib ise kliitoriga samal ajal, sest nii on orgasm kindlustatud. Võib paluda ka partneril teha omale keelekat — ükskõik mille järele kliitor parasjagu ihaleb, seda tuleb küsida.

4. Naera, kui on naljakas! Kui sa vähemalt ühe korra seksi ajal naerma ei purska, teed sa asja valesti. Seks pole päriselus kunagi nii sujuv ja veatu nagu filmides. Tihti on tegu üsna kohmaka, naljaka ja piinliku värgiga. Näiteks pole ühtki seksikat võtet, kuidas kas või teksad jalast libistada. Teinekord jääb lina kere all pusasse, kehad teevad imelikke hääli ja suure hullamise peale kukud mõnikord isegi voodist maha. Kui voodis saab nalja, siis maandab see ka seksiga seotud pinged.

5. Räägi partnerile, mida sa soovid! Sa ju tead, mis sulle meeldib ja mis on veidi “meh?”. Kui räägid partnerile oma soovidest, jõuad ka kindlamini orgasmini. Enne seksi ja selle ajal partneri juhendamine pole kuidagi imelik. Sa ju tunned oma keha kõige paremini. Kui see, mida partner parasjagu teeb, sinu peal ei tööta, siis juhenda teda ja ütle, mis töötaks. Kui räägid ausalt ja avatult, on suurem tõenäosus seksi nautida mõlemal.

6. Keskendu partnerile! Vahet pole, kas tegemist on üheöösuhtega või su pikaajalise partneriga, ole temaga. Sosista ta nime, vaata talle silma, naudi seksi asemel teda. Jälgi ta hingamist, pane tähele, mida ta naudib, ja võid avastada, et oled jõudmisele palju lähemal kui siis, kui keskenduksid ainult seksile.

7. Ära torma! On olemas oma koht ja aeg kähkukaks. Kui aga aega rohkem, siis võiks pidureid tõmmata. Paljud meist mõtlevad eelmängust kui eelroast, et saaks kiirelt pearoa kallale asuda. Seeasemel oleks aga mõistlikum asja rahulikult ja aeglaselt võtta — naudi partnerit ja lase temal ka sind nautida.

8. Räägi, mis keelel! Ära karda kõlada voodis imelikult, kasuta erinevaid väljendeid, mida sa tavapruugis võibolla ei kasutaks — ma tahan sind limpsida, lakkuda, sulle sisse tulla, sind eest võtta, mitte lihtsalt, et tahad seksida.

9. Katseta seksividinatega, mis ei peenuta kõik peenist! Külastage sekspoodi ja jalutage seal ringi — saadaval on igasuguseid põnevaid massaažividinaid ja muud atribuutikat, mis toovad magamistuppa vürtsi juurde.

Jaga
Kommentaarid