Ligikaudu üks naine neljast kannab õige suurusega rinnahoidjat, enamalt jaolt püütakse rinnad mahutada liiga väikesesse rinnahoidjasse. Ehkki büst võib tunduda nii uhkem, on see ebamugav. Veelgi enam — uuringud on näidanud, et see mõjub halvasti vereringele, tekitades armkoe, mis omakorda võib kaasa aidata rinnavähi tekkele.

2. Karvaeemaldus pintsettidega

Iga kord, kui eemaldad mõne pika karva õrnast piirkonnast, muutub nahk sealt palju tihedamaks ja põletikuliseks ning sinna asemele kasvab uus, palju tugevam karv.

3. Tugev pigistus

Mõnedele naistele meeldivad karmimad armumängud. Tuleks aga meeles pidada, et rindade liiga tugev pigistamine võib samuti tekitada armkudet ning sellega seotud valulisi probleeme. Nii et tasub olla ettevaatlikum.

4. Rinnanibu augustamine

Rinnanibu augustamisel on alati oht infektsioonide tekkele ning nibu lähedus lümfisüsteemile võib bakterid ühe hetkega levitada üle kogu vereringe.

5. Suitsetamine

Sigaretis leiduvad karmid keemilised ühendid pole ainult kahjulikud kopsudele, vaid need imenduvad ka nahka ning vähendavad oluliselt selle elastsust ja kaunist büstist võivad saada rippuvad rinnad.

6. Spordirinnahoidjast loobumine

Jooksmine ja hüppamine ilma sportrinnahoidjata sunnib rindu põrkama ja venima erinevates suundades, mis lisaks lihtsalt ebamugavustundele võib tekitada samuti armkudet. Tänapäeval on saada iga suurusega rindade jaoks häid sportrinnahoidjaid, nii et isegi suurte rindadega naised ei pea sporti tehes enam muretsema, kui nende rinnad üles-alla ja üle õla hüplevad.

7. Kõhuli magamine

Ehkki see ei kahanda rindu, nagu vanarahvas hoiatab, võib pidev kõhuli magamine muuta küll rindade kuju.

8. Märjad tissid

Rindade alla kogunev niiskus, kas pärast veeprotseduure või higistamist, tuleks alati kuivatada, kuna soe ja niiske nahk on eriliselt mõnus koht seente tekkimiseks.

9. Kuivad tissid

Rindadel on eriliselt õhuke nahk, mis võib kergesti kaotada elastsust või võivad tekkida erinevad nahaprobleemid. Seetõttu tuleks rindadega ümber käia sama hellalt kui näonahaga, niisutades neid kreemidega ning kaitstes päikese eest.