Piisav kogus vett hoiab su organismi tõrgeteta töökorras ning viib kehast välja toksiine.

-  Hinga sügavalt

Teadlik sügav hingamine aitab vabaneda stressist.  Hinga aeglaselt nina kaudu sisse, hoia hinge kinni 7 sekundit (või nii kaua kui sul on mugav) ning hina aeglaselt suu kaudu välja. Tee nii viis korda. Kui sissehingamine vältab pikemalt kui väljahingamine, kasvatab see energiat, vastupidisel  on aga rahustav toime.

-  Loo omale harjumus juua smuutit

Kui sa ei suuda süüa päevas piisavas koguses puu- ja juurvilju – kas pole selleks aega või läheb meelest, siis tarbi need korraga, blenderdades mõnusaks smuutiks. Vaata ainult ette, et selles poleks liialt suhkrut sisaldavaid vilju.

-  Harja oma nahka

Just nimelt! Nahk on sinu kõige suurem organ. Naha harjamine massaažiharjaga suurendab mõjub lümfiteraapiana, vähendab tselluliiti, parandab seedimist. Masseeri ringjate liigutustega, liikudes alati südame suunas.

-  Puhasta keelt

Pesed küll oma hambaid, kuid ka keelele kogunevad bakterid, mis võivad olla kahjulikud sinu seedesüsteemile ja maksale.

-  Söö rohkem kiudaineid ja antioksüdante

-  Higista regulaarselt

Trenn ja higistamine aitavad sinu kehast välja viia jääkained.

-  Maga piisavalt

Uni on keha normaalseks funktsioneerimiseks hädavajalik. Magades keha puhkab ning maksast ja neerudest saavad toksiinid rahulikult erituda – sel põhjusel ongi hommikul tualetti kiire. Pärast piisavat puhkust oled taas paremas vormis ning sinu keha jaksab paremini kõigega toime tulla.

-  Probiootikumid

Probiootikumid ehk tervislikud bakterid aitavad su seedeorganeid balansis hoida ning uuringud näitavad, et need aitavad kehast väljutada ka raskemetalle, vabasid radikaale ning kahjulikke baktereid.

-  Taimeteed ja puhastavad joogid

Paljud taimed, nagu kummel, ingver , kurkum jt on puhastava toimega.  Samuti sidrun. Alusta iga päeva klaasi sooja veega, kuhu on pigistatud värske sidruni mahla.