„Ma pole eriti enesekindel. Esimesena teel olemine on frustreeriv, sest parimad stardikohad on sõitjatel, kes teevad kaasa pooliku hooaja. Saab kindlasti raske olema,“ rääkis Neuville portaalile DirtFish.

Belglane pidas silmas Toyota sõitjaid Sebastien Ogier’d ja Kalle Rovanperät, kes lähevad teele vastavalt viiendal ja seitsmendal stardipositsioonil. Kui vihma ei saja - prognooside põhjal pigem mitte -, on see kruusal suur eelis. Tegemist on senise hooaja esimese ralliga, kus Ogier ja Rovanperä mõlemad stardis on.

„Me ei oota eriti midagi, kui välja arvata head stardipositsiooni pühapäevaks. Tahaksime teenida vähemalt mõned lisapunktid. See on ainus, mida teha saame,“ lausus Neuville.

„Portugali ralli eel peetud testil olin autoga rahul. Keskendusime seadistusele, mis lubaks mul olla piisavalt enesekindel, et libedates oludes suruda,“ lisas ta.

Neuville edestab MM-sarja üldarvestuses Elfyn Evansit (Toyota) kuue punktiga, Adrien Fourmaux (M-Sport) jääb maha 27 ja Ott Tänak (Hyundai) 33 punktiga.