„Viimane võistlus [aprillikuus Stockholmis] ei läinud päris plaanipäraselt. Olin enne seda haige ega saanud seetõttu oma potentsiaali realiseerida. Õnneks sain nüüd hiljuti [Türgi] laagri ilusti ära teha. Juunis lähme samasse kohta tagasi. Olen praegu terve püsinud, mis on hea märk,“ rääkis Jefimova Tallinnas Fotografiskas Eesti olümpiakoondise vabaajarõivaste esitlusel.

Rõivaste ja Eesti Panga meenemündi esitlus on olümpia-aastail olnud üks esimesi verstaposte, mis lähenevast spordipeost märku annavad. Jefimova tõdes, et talle pole veel kohale jõudnud, kui lähedal suurvõistlus tegelikult on. Tänase seisuga jääb olümpia avamiseni 81 päeva.

„Võib-olla peaks aru saama, et see on lähedal. Treener tuletab vahel ikka meelde, kui palju päevi on jäänud. Ma ise võtan pigem rahulikumalt. Kui seal olen, siis vaatan edasi,“ ei tee Jefimova paanikat.

Talvekuudel järjest põetud haigused sundisid Jefimovat oma seniseid harjumusi pisut muutma. Varem ta enda sõnul vitamiine ei söönud, kuid nüüd on ta igapäevamenüüs nii C kui ka D-vitamiin.

Vaata videost, mida Jefimova arvab värskelt esitletud olümpiarõivastest ning kuidas ta oma hetkevormi hindab!